پژوهشگران علوم پزشکی در دانشگاه آدلاید استرالیا میگویند مصرف روغن ماهی در دوران بارداری، میتواند نوزاد متولد نشده را از ابتلا به بیماری اگزما، حفظ کند.
به گزارش خبرنگار سایت پزشکان بدون مرز ، آزمایش ها نشان داد کودکانی که مادرانشان مکملهای امگا۳ مصرف میکردند، یک سوم، احتمال رشد این بیماری پوستی در آنان کمتر بود.
همچنین، این کودکان ۵۰ درصد احتمال کمتری داشت که قبل از اولین سال تولدشان، به تخم مرغ، حساسیت پیدا کنند.
دانشمندان استرالیائی معتقدند که اسیدهای چربی امگا۳ بر سیستم دفاعی بدن جنین تاثیر میگذارد و وی را در مقابل بیماری اگزما محافظت میکند.
محققان دانشگاه آدلاید استرالیا، ۷۰۶ زن حامله که سابقه آلرژی و حساسیت را داشتند، مورد مطالعه قرار دادند.
به نیمی از این زنان سه مرتبه در روز مکملهای روغن ماهی طی ۲۱ هفته مانده تا زایمان داده شد. به گروه دیگر، روغن گیاهی، داده شد.
محققان معتقدند که تحقیقات بیشتری نیاز است تا ببینند که آیا روغن ماهی، فرد را در مقابل آسم و تب خشکی نیز محافظت میکند یا خیر.
مسئولا بهداشتی به زنان باردار توصیه میکنند که بیش از چهار پروتئین ماهی در طول هفته نخورند، چرا که ممکن است به دلیل سطح بالای جیوه در آن، برای کودک خطرناک باشد.