یک متخصص تغذیه گفت: آنتی اکسیدان موجود در فلفل سبز می تواند خطر ابتلا به بیماری های قلبی و سرطان را کاهش دهد.
دکتر رضا امانی عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) ـ منطقه خوزستان ـ اظهار کرد: فلفل سبز منبع غنی آنتی اکسیدان است و گنجاندن آن در وعده های غذایی اثرات مثبتی به همراه دارد.
وی افزود: آنتی اکسیدان ها دارای اثر ضدپیری هستند و آسیب به سلول ها و مولکول DNA را کاهش می دهند.
به گفته این متخصص تغذیه، فلفل سبز دارای مقادیر زیادی فیبر، پتاسیم و فلاونوئیدهای ارزشمندی مانند “کاپسایسین” است. فلانوئیدها به عنوان عوامل آنتی اکسیدانی در کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی و سرطان نقش دارند.
دکتر امانی تاکید کرد: با وجود خواص فلفل سبز، مصرف آن به افراد مبتلا به بیماری آرتریت رماتوئید (رماتیسم) توصیه نمی شود و این افراد بهتر است مصرف انواع فلفل ها را محدود کنند.