بازدید : مرتبه
تاریخ : پنجشنبه 1 اردیبهشت 1390
:متخصص تغذیه گفت: مصرف برخی مواد غذایی از جمله ماهی های چرب، سیر ،پیاز ،ماست، اسفناج و نوشیدن چای سبز در پیشگیری از حساسیت فصل بهار بسیار موثر است.
هومن احمدلو در گفت و گو با ایرنا افزود: این مواد غذایی همچنین میتواند تسکین دهنده آلرژی در افراد باشد.
وی با بیان اینکه مصرف برخی ماهی های چرب مثل سالمون و ساردین می تواند سبب افزایش میزان امگا 3 در بدن افراد شود، اظهار داشت: مصرف این نوع ماهی ها می تواند میزان التهاب افراد - که یکی از نشانه های آلرژی در بدن است - را کاهش دهد.
احمدلو ادامه داد: بررسی ها نشان داده است کودکانی که از سنین پایین، مصرف ماهی های چرب را آغاز می کنند، کمتر در معرض ابتلا به انواع آلرژی های فصلی قرار می گیرند.
این متخصص تغذیه، سیر را تقویت کننده سیستم ایمنی بدن انسان دانست و گفت: مصرف سیر به ویژه به صورت خام، سبب افزایش میزان آنتی اکسیدان در بدن می شود و در پیشگیری از حساسیت ناشی از گرده گیاهان در فصل بهار بسیار موثر است.
احمدلو با اشاره به اینکه مصرف پیاز نیز سیستم ایمنی را نسبت به مواد آلرژی زا بی تفاوت می کند، افزود: ماست نیز یکی دیگر از مواد غذایی علیه آلرژی است به طوری که باکتری های زنده موجود در ماست، دستگاه گوارش را تحریک به ساخت گلبول های سفید، پادتن و فاکتورهای رشد می کند که می تواند میزان عکس العمل ارگانیسم نسبت به مواد آلرژی زا را کاهش دهد.
به گفته این متخصص تغذیه، مصرف سیب ،هویج ،کرفس ،گوجه فرنگی ،خربزه و موز، آلرژی فصلی به ویژه در بهار را تشدید کرده و باعث خارش و تورم دهانی در افراد می شود.
طبقه بندی:
دانستنیهای پزشکی،
ارسال توسط مولود (مدیر وبلاگ)