حضور فعال در تمامی نمایشگاه ها و همایش های تخصصی
در گذشته دستگاهی به نام مایکروفر آنچنان مرسوم نبود , اما امروز این دستگاه دیگر به عنوان یک دستگاه تجملاتی معرفی نمیشود.اما چرا مایکروفر؟
این دستگاه الحق یک وسیله ای مفید برای کسانی که فرصت آماده سازی کامل برای یک غذای مناسب را نداشته باشند میباشد.دربسیاری از رستورانها دیگر اجاقهای گازی و معمولی برای سرو غذا نیست,اما در این بین نگرانیهای بسیاری وجود دارد ….
بر اساس مطالعات گسترده پزشکان سوئدی بر روی مواد غذایی که با استفاده از گرمکنهای فوری در پخت سریع غذاها آماده میشوند , بروز رادیکالهای آزاد در غذاها میتواند مشکلات بحرانی را برای افرادی که سابقه بیماری قلبی و سکتههای مغزی دارند بوجود آورد.
طبق گزارش بخش سلامت رادیکالهای آزاد در غذاها با انباشتگی جمعی در دیواره رگها و آسیب ساختاری به دیواره سلولها بروز سکتهها مغزی وقلبی را در دراز مدت حادث میشود
اما متاسفانه با وجود توصیههای بخش سلامت همچنان به وفور از این دستگاهها استفاده میشود و تبلیغات گمراه کننده را به استفاده هرچه بیشتر از این دستگاهها سوق میدهد.
این وسایل هر چه قدر ایمن و مفید طراحی شده باشند که خطری را متوجه محیط بیرون نکند نهایتا با ایجاد نامنظمیدر ساختار غذا چه در داخل دستگاه و چه در بیرون چه گرم و چه سرد منتها علیه خطرناک خواهد بود.
بهترین رژیم غذایی استفاده ازآنتی اکسیدانهایی شامل میوهها , سبزیجات و غلات سبوس دار است که شانس ابتلا به سکتههای قلبی و مغزی ناشی از رادیکالهای آزاد را به میزان ۵۷ درصد کاهش خواهد داد.
برچسب : آنتی اکسیدان, خطر مایکروفر, رادیکال آزاد۱۵ آذر ۱۳۹۰